Sluiten
20 May

Friday Favourites

We zouden er best aan kunnen wennen, elke maandag vrij! Wat vliegt de werkweek snel voorbij, het is alweer vrijdag! Heb jij al plannen voor het weekend? Ga je klussen, juist niksen of een dagje erop uit? Voor wie nog niet zo goed weet hoe en wat. Laat je inspireren door de Friday Favourites van i-Sofa! Wat dacht je van iets lekkers maken in de keuken? Dagje shoppen? Of je interieur verschuiven?

Lees meer
09 Feb

 

Hoe kies ik de juiste bank?

Een bank kopen. Het klinkt zo eenvoudig, maar is het wel zo gemakkelijk? Natuurlijk is het belangrijk dat een bank lekker zit en dat je hem mooi vindt. Maar passen jullie er wel met z’n allen op? En gaat de bank wel zo lang mee als jij zou willen? i-Sofa geeft je tips om de perfecte bank uit te kiezen. Ga er maar lekker voor zitten!

Lees meer

Blog

'TODAY YOU INSPIRED ME'

Het team van i-Sofa post regelmatig een blog om je op de hoogte te houden van het laatste nieuws en je te inspireren op het gebied van styling, interieur en lifestyle. Maar we willen ook graag weten wat jou bezig houdt. Deel dat met ons door een reactie op het blog van i-Sofa te plaatsen!

Grtz,

Het i-Sofa team

 

Recente Berichten

Recente Reacties

Top