Sluiten
29 Jul

 

COMING SOON, Lightening and Tables

Het is alweer even geleden dat we voor het laatst geblogd hebben. SORRY! Maarrr.. we hebben natuurlijk wel een goede reden. De najaarscollectie van i-Sofa moet op tijd online komen en dat vergt al onze aandacht. We krijgen niet alleen heel veel nieuwe banken, fauteuils en poefjes maar ook te gekke lampen en tafeltjes. 

Lees meer
05 Feb

Scandinavian: Kygo, Dana & Jonas

Niemand kan er meer om heen; een Scandinavisch interieur is helemaal van deze tijd. De invloed vanuit Scandinavië wordt steeds groter. i-Sofa heeft speciaal voor de liefhebbers van deze trend 3 nieuwe modellen ontwikkeld met de typische Scandinavische kenmerken. De nieuwe i-Sofa Kygo, Dana & Jonas modellen stralen rust uit en hebben een vrij ingetogen, authentiek en minimalistisch design. Dit wordt in balans gebracht door comfort en functionaliteit. De Kygo, Dana & Jonas zijn nu verkrijgbaar in 5 trendy kleuren!

Lees meer

Blog

'TODAY YOU INSPIRED ME'

Het team van i-Sofa post regelmatig een blog om je op de hoogte te houden van het laatste nieuws en je te inspireren op het gebied van styling, interieur en lifestyle. Maar we willen ook graag weten wat jou bezig houdt. Deel dat met ons door een reactie op het blog van i-Sofa te plaatsen!

Grtz,

Het i-Sofa team

 

Recente Berichten

Recente Reacties

Top