Sluiten
23 Jan

 

PARIS MAISON & OBJET

Waar trends zijn is i-Sofa! Wij zijn afgelopen weekend afgereisd naar Parijs om de nieuwste interieurtrends te spotten op de beurs Maison et Objet. Deze bijzondere woonbeurs staat dit jaar in het teken van het thema “Silence.” Een ode aan het sensuele, poëtische, harmonieuze en luxueuze minimalisme. Wij brengen graag een verslag uit van al het moois dat we tegenkwamen in de stad van de liefde!

Lees meer
08 Jan

Warm & Cozy

Het is winter en ook al is het dit jaar nog niet echt koud geweest, binnenblijven in een warm en gezellig huis is fijn! Kleed je huis sfeervol aan met warme accessoires en sfeervolle meubelen.  i-Sofa heeft een mooie collectie aan prachtige en comfortabele banken waarop je heerlijk kunt vertoeven! Lang leve je warme en gezellige huis!

Lees meer
21 Dec

MEET ME UNDER THE MISTLETOE

Het is bijna kerst! Nu de feestdagen voor de deur staan hebben we het allemaal druk. Druk met het kopen van cadeautjes, druk met het voorbereiden van het diner en druk met het versieren van het huis. Ben je zo druk geweest dat je weinig tijd hebt gehad om je interieur Christmas proof te maken? Op een rijtje dé ingrediënten voor een onvergetelijke kerst!

Lees meer
27 Nov

PASTELTINTEN & SCANDINAVISCH INTERIEUR 

In de mode en in het interieur zie je steeds meer pastelkleuren voorbij komen. En dat is ook niet zo raar, want je kunt er eindeloos mee combineren. Pastel is helemaal de trend van nu. Je kunt beginnen met het schilderen van een wand in de pastelkleur die jij het mooist vindt. Heb je geen zin om te schilderen maar wil je wel een pastelkleur laten opvallen in je woning? Ga dan voor grote meubelstukken in pastelkleuren. Bijvoorbeeld een zachtblauwe bank, een zachtroze gordijn of een mintgroen karpet.

Lees meer

Blog

'TODAY YOU INSPIRED ME'

Het team van i-Sofa post regelmatig een blog om je op de hoogte te houden van het laatste nieuws en je te inspireren op het gebied van styling, interieur en lifestyle. Maar we willen ook graag weten wat jou bezig houdt. Deel dat met ons door een reactie op het blog van i-Sofa te plaatsen!

Grtz,

Het i-Sofa team

 

Recente Berichten

Recente Reacties

Top