Sluiten
25 Feb

 

SALE: NOG 4 DAGEN 30% KORTING

Een winterdip, of ook wel winterblues genoemd, we hebben er allemaal af en toe last van. Met name vermoeidheid en een verminderd energieniveau zijn klachten waar veel mensen in de winter over klagen. Maar vanaf nu is dat verleden tijd! i-Sofa heeft speciaal om je op te vrolijken een wintersale!

 

 

Lees meer
09 Feb

 

Hoe kies ik de juiste bank?

Een bank kopen. Het klinkt zo eenvoudig, maar is het wel zo gemakkelijk? Natuurlijk is het belangrijk dat een bank lekker zit en dat je hem mooi vindt. Maar passen jullie er wel met z’n allen op? En gaat de bank wel zo lang mee als jij zou willen? i-Sofa geeft je tips om de perfecte bank uit te kiezen. Ga er maar lekker voor zitten!

Lees meer
05 Feb

Scandinavian: Kygo, Dana & Jonas

Niemand kan er meer om heen; een Scandinavisch interieur is helemaal van deze tijd. De invloed vanuit Scandinavië wordt steeds groter. i-Sofa heeft speciaal voor de liefhebbers van deze trend 3 nieuwe modellen ontwikkeld met de typische Scandinavische kenmerken. De nieuwe i-Sofa Kygo, Dana & Jonas modellen stralen rust uit en hebben een vrij ingetogen, authentiek en minimalistisch design. Dit wordt in balans gebracht door comfort en functionaliteit. De Kygo, Dana & Jonas zijn nu verkrijgbaar in 5 trendy kleuren!

Lees meer

Blog

'TODAY YOU INSPIRED ME'

Het team van i-Sofa post regelmatig een blog om je op de hoogte te houden van het laatste nieuws en je te inspireren op het gebied van styling, interieur en lifestyle. Maar we willen ook graag weten wat jou bezig houdt. Deel dat met ons door een reactie op het blog van i-Sofa te plaatsen!

Grtz,

Het i-Sofa team

 

Recente Berichten

Recente Reacties

Top