Sluiten
27 Nov

PASTELTINTEN & SCANDINAVISCH INTERIEUR 

In de mode en in het interieur zie je steeds meer pastelkleuren voorbij komen. En dat is ook niet zo raar, want je kunt er eindeloos mee combineren. Pastel is helemaal de trend van nu. Je kunt beginnen met het schilderen van een wand in de pastelkleur die jij het mooist vindt. Heb je geen zin om te schilderen maar wil je wel een pastelkleur laten opvallen in je woning? Ga dan voor grote meubelstukken in pastelkleuren. Bijvoorbeeld een zachtblauwe bank, een zachtroze gordijn of een mintgroen karpet.

Lees meer
04 Nov

 

PRETTYPEGS, EXCLUSIEF BIJ i-Sofa

Met de pootjes van Prettypegs laat je elk meubel weer helemaal opfleuren! Deze pootjes zijn niet alleen super leuk, maar ook heel gemakkelijk te monteren door middel van een universele montageplaat die je erbij geleverd krijgt. Wij hebben nog niet eerder zo'n leuk meubelaccessoire gezien! En...psstt.. exclusief verkrijgbaar bij i-Sofa! Wat vind jij van deze pootjes? Let us know! 

Lees meer

Blog

'TODAY YOU INSPIRED ME'

Het team van i-Sofa post regelmatig een blog om je op de hoogte te houden van het laatste nieuws en je te inspireren op het gebied van styling, interieur en lifestyle. Maar we willen ook graag weten wat jou bezig houdt. Deel dat met ons door een reactie op het blog van i-Sofa te plaatsen!

Grtz,

Het i-Sofa team

 

Recente Berichten

Recente Reacties

Top