PASTELTINTEN & SCANDINAVISCH INTERIEUR

In de mode en in het interieur zie je steeds meer pastelkleuren voorbij komen. En dat is ook niet zo raar, want je kunt er eindeloos mee combineren. Pastel is helemaal de trend van nu. Je kunt beginnen met het schilderen van een wand in de pastelkleur die jij het mooist vindt. Heb je geen zin om te schilderen maar wil je wel een pastelkleur laten opvallen in je woning? Ga dan voor grote meubelstukken in pastelkleuren. Bijvoorbeeld een zachtblauwe bank, een zachtroze gordijn of een mintgroen karpet.

Voeg subtiel wat pastelkleuren toe
Durf je het niet aan om met grote items aan de haal te gaan? Ga dan voor accessoires in verschillende pasteltinten. Combineer bijvoorbeeld een babyblauwe poef met een paars sierkussen.

Woontrends en trendkleuren combineren
Trendkleur Pastel en woontrend Scandinavisch combineren heel goed met elkaar. Door de witte neutrale tinten van woontrend Scandinavisch samen te brengen met pastelkleuren geef je jouw interieur meer kleur. Maak gebruik van wat zwarte of grijze accenten om te zorgen dat het niet te zoet wordt.

Interieur inspiratie met pastelkleuren
Kan jij wel wat interieur inspiratie gebruiken? Kijk dan snel verder naar onze inspiratiefoto’s. Wil je snel aan de slag? Bestel de leukste sofa’s en accessoires in pastelkleurtjes dan direct online in onze webshop!

pasteltint i-sofa

Biki 3 Jazz 60, buttons Jazz 67 front

Gilmour 3 zitsbank

Pasteltint i-sofa 2

 

Puro 3 front Monterey 04

Dyna 3 zitsbank

pasteltint i-sofa 3

Stockholm 3 front Monterey 08

Sara 3 zitsbank

pasteltint i-sofa 4

pasteltint i-sofa 5

 

Wat is jouw favoriete pastelkleur?