PARIS MAISON & OBJET

Waar trends zijn is i-Sofa! Wij zijn afgelopen weekend afgereisd naar Parijs om de nieuwste interieurtrends te spotten op de beurs Maison et Objet. Deze bijzondere woonbeurs staat dit jaar in het teken van het thema “Silence.” Een ode aan het sensuele, poëtische, harmonieuze en luxueuze minimalisme. Wij brengen graag een verslag uit van al het moois dat we tegenkwamen in de stad van de liefde!

We hebben onze ogen uitgekeken op de beurs! Van bijzondere meubels tot imposante stijlkamers!

 

SOFT & SWEET

blog i-sofa maison objet

De vormen en materialen die we tegenkwamen bij deze stand zorgden voor een knus geheel. Zo is deze bijzondere fauteuil versierd met fijne fluweelzachte stoffen voor een warme sfeer. Maison et Objet leert ons dat fluweel helemaal hot is dit jaar!

 

CHIC

IMG_4676

 

blog i-sofa maison objet eichholtz

Stijlvol chic is precies de goede stijlomschrijving van Eichholtz, gespecialiseerd in high end projectinrichting. Wij waren sprakeloos van alle pracht en praal. De stand was voorzien van zo’n 12 verschillende stijlkamers, een eigen café en een binnentuin alsof je in een zonnig oord verkeerde. Eichholtz verzorgt interieurs die van een andere planeet zijn. Prachtig!

 

SPARKLING GOLD

maison objet pari i-sofa

 

IMG_4756

Het heeft even geduurd, maar de goudtint is weer helemaal terug. Lang werd deze kleur geassocieerd met antiek meubilair. Maar nu zien we deze chique tint als ster van het seizoen, stralend in een modern interieur! Gemengd met zilver en koper: hoe glanzender, hoe beter. Doordat de gouden accessoires worden gecombineerd met diepere tinten of wittinten, wordt je interieur niet te opzichtig. Het moderne ontwerp van de gouden items zorgt ervoor dat het een eigentijdse look heeft.

 

CRAZY FUN

IMG_4666

 

IMG_4755

Interieurdesign hoeft niet altijd serieus te zijn. En dat werd bij Maison et Objet snel duidelijk. Bij de totstandkoming van de  ontwerpen in bijzondere vormen, hebben de ontwerpers hun fantasie de vrije loop gelaten. En dan krijg je dit: bijzonder design om vrolijk van te worden!\

 

COLORFUL REBEL

maison objet paris color

Na de zachte poedertinten die de afgelopen tijd onze interieurs domineerden, wordt het tijd voor wat stevigere kleuren. Blauwtinten zijn regelrecht vanaf de laatste fashionweek overgewaaid van de catwalk naar ons interieur. Van kobalt tot indigo: het warme en krachtige blauw zien we veel in combinatie met goud. Een andere kleur die we veel zien is paars. Deze – vaak onterecht vergeten kleur – wordt gecombineerd met groen, oranje of lichtroze.

 

IN LOVE WITH PARIS

Aangezien wij Parijs één van de mooiste steden ter wereld vinden zijn we na de beurs een weekendje gebleven! En wat hebben we het leuk gehad in deze bijzondere stad vol met knusse bistro’s, pittoreske straten en muziek!

IMG_4632

 

maison objet paris

 

sofa blof paris

 

IMG_4779

 

ontbijt maison objet paris i-sofa

Wij moeten weer eventjes bijkomen van dit tripje naar Parijs! Wat vinden jullie eigenlijk van de nieuwste trends? We zijn heel benieuwd naar jullie reacties..