Stylen als een pro

Wil jij ook een fantastisch mooi gestyled interieur? Het enige wat je daarvoor nodig hebt zijn de juiste decoratieve skills. i-Sofa helpt je een handje om deze onder de knie te krijgen!

 

1# Compositie

Geef je inrichting vorm alsof het zo in een tijdschrift kan staan. Speel met composities. Pas het toe op de meubels in huis, zoals een nachtkastje of dressoir.  Decoreer het met een grote boeken, kaarsen en een mooie vaas of plant.

Stylen als een pro i-sofa

 

2# Combineren

Zet objecten die iets gemeen hebben bij elkaar, dat kan kleur, vorm, patroon of textuur zijn. De juiste combinaties versterken elkaar en dat zorgt ervoor dat je interieur nog meer opvalt. 

Stylen als een pro i-sofa 1

 

3# Herhaling

Zorg voor nog meer impact en laat kleuren en vormen steeds weer terugkomen in je interieur. Herhaling is de regel en zorgt voor eenheid en rust. Doordat de basis staat heb je meer ruimte om te spelen met kleur.


4# Lelijk is mooi

Iedereen heeft wel een berg prullaria in huis. Het ligt alleen maar in de weg en waar moet je het eigenlijk allemaal kwijt? Maak er gewoon iets moois van! Een stapel schaaltjes maakt meer indruk dan eentje en drie vintage koffertjes vallen meer op dan één koffer. Verzamel alle spulletjes die bij elkaar kunnen passen en geef ze een decoratief plekje in huis. Voeg een leuk kleuraccent toe en klaar ben je!

Stylen als een pro i-sofa 2

 

5# Creatief denken

Ga als een stylist door je eigen huis en leer te kijken door een andere bril. Hou je ogen open voor objecten die niet zo voor de hand liggen. Wellicht heb je allang iets in huis wat perfect in je interieur zou passen!

Stylen als een pro i-sofa 3


6# Persoonlijkheid

Ook al is een huis perfect gestyled. Persoonlijkheid toevoegen aan je interieur is net zo belangrijk! Persoonlijke spullen, herinneringen en dierbare accessoires maken je interieur interessant. Plaats spullen samen met een thema (zoals bijvoorbeeld je verzameling oude camera’s of bijzondere stenen) en je geeft je huis meteen een stijl update.

 

Succes met het stylen van jouw interieur! Toch nog een beetje hulp nodig? Je kunt ons altijd een mailje sturen!