Friday Favourites

We zouden er best aan kunnen wennen, elke maandag vrij! Wat vliegt de werkweek snel voorbij, het is alweer vrijdag! Heb jij al plannen voor het weekend? Ga je klussen, juist niksen of een dagje erop uit? Voor wie nog niet zo goed weet hoe en wat. Laat je inspireren door de Friday Favourites van i-Sofa! Wat dacht je van iets lekkers maken in de keuken? Dagje shoppen? Of je interieur verschuiven?

#Fridayfood
In het weekend hebben we meestal wat meer tijd om de prins of prinses uit te hangen in de keuken. Toch blijft het vaak lastig om een lekker recept te scoren. No worries; op de website van brendakookt.nl vind je de leukste recepten. Voor elke dag weer iets anders en hoera je hoeft ze niet zelf te bedenken! Hierbij alvast een receptje voor het weekend, het water loopt ons al uit de mond!  

blog friday favorities i-sofa brendakookt

http://www.brendakookt.nl/2016/05/12/tonijn-met-sushirijst-avocadocreme-en-komkommer/

#Fridayfurniture
Het gemak van online shoppen is zo fijn! Lekker thuis op de bank of buiten in het zonnetje achter je laptop shoppen! Het is niet alleen ideaal om online schoenen, kleding en beauty producten aan te schaffen, maar ook spullen voor je interieur! Dit zijn onze favoriete interieurshops waar je van het weekend lekker kunt rondsnuffelen:
1. Vtwonen http://www.vtwonen.nl/
2. Wonenmetlef http://www.wonenmetlef.nl/nl/
3. Fonq http://www.fonq.nl/?s2m_channel=319&gclid=COeYrcDv6MwCFZcy0wodDhQK7w&gclsrc=aw.ds
4. Westwing https://www.westwing.nl/
5. Home24 http://www.home24.nl/

P.s. Op de webshop van vtwonen en wonenmetlef is de i-Sofa Dyna & Gilmour serie nu verkrijgbaar met 10% korting.

 

i-sofa sale 10% Dyna en Gilmourblog friday favorities i-sofa 3

blog friday favorities i-sofa 2

 

 #Fridayfun
In het weekend heb je alle tijd om lekker naar buiten te gaan! Zoals bijvoorbeeld naar de markt voor verse groenten, bloemen en fruit. Een wandelingetje maken met je hond of partner of op een terrasje ploffen. Als je de deur uitgaat is er altijd wel iets moois en leuks om je heen waar je nieuwe energie van krijgt!

 

blog friday favorities i-sofa 4

 

Een heel fijn weekend!