Shoot new i-Sofa collection

Afgelopen donderdag waren we op locatie voor de photoshoot van de nieuwe i-Sofa collectie en wat was het een geslaagde dag! Er kwamen super leuke fauteuiltjes in mooie pastelkleuren, gave eetkamerstoelen en prachtige banken in stof en leder voorbij. 

De meubelproducent waarmee i-Sofa voor deze collectie samenwerkt is een vooraanstaande, 100% Nederlandse meubelproducent. De geproduceerde meubels zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle eisen die een hedendaagse consument aan een kwaliteitsmeubel mag stellen. Voor de productie van de i-Sofa collectie wordt uitsluitend gewerkt met 1e klas grondstoffen. 

Wij zijn heel blij met deze geweldige collectie! We hopen natuurlijk dat jij er net zo enthousiast van wordt! We geven je daarom alvast een kleine impressie van al het moois dat er aan gaat komen. Welk item is jouw favoriet?

Vanaf eind maart is de nieuwe collectie van i-Sofa verkrijgbaar op onze webshop en via alle i-Sofa verkooppunten! 

 

photoshoot isofa nieuwe collectie 2

 

photoshoot i-sofa nieuwe collectie 3

 

photoshoot isofa nieuwe collectie 5

 

photoshoot isofa nieuwe collectie 6

 

photoshoot isofa nieuwe collectie 7

 

photoshoot isofa nieuwe collectie 8

 

DSC03019

 

photoshoot isofa nieuwe collectie 1

 

Heb je alvast een vraag over de nieuwe collectie van i-Sofa? Dan helpen wij je graag verder. Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur bereikbaar op het telefoonnummer 026-2135193 of per e-mail: info@i-sofa.nl.