My happy grey world

Met de neutrale en veelzijdige kleur grijs kan je alle kanten op! i-Sofa geeft je een paar simpele tips om deze interieurkleur klassieker een modern tintje te geven!

 

Combineer met grijs

Grijs kan je heel goed combineren met andere neutrale tinten. De combinatie van dit moment is middel-grijs gecombineerd met zwart en wit. Een mix die rust en eenvoud uitstraalt. Deze combinatie is gemakkelijk toe te passen op je interieur en went gemakkelijk. Voor een serene sfeer houd je de accessoires in rustige tinten.

Happy grey i-sofa

 

Een vintage karakter

Grijs past ook perfect in combinatie met vintage  en mooie klassieke items. Denk bijvoorbeeld aan een marmeren ‘look’ vloer of een barok tafelblad. In de kleur grijs krijgt het net wat meer karakter. Vooral met vergelijkbare tinten op de muren!

Happy grey i-sofa 1

 

Grote gebaren

Durf het aan en kies voor een grafisch patroon op de muren. Hoe groter, hoe indrukwekkender!

happy grey i-sofa 2

 

Kleur

Ben je een kleur fan? Combineer grijs met je favoriete kleuren! Kies voor een grijze basis en verwerk je favoriete kleuren in de meubels en accessoires. Grijs past overal bij, van aubergine, mosterd en olijfgroen tot primaire kleuren zoals geel, rood en blauw!  Leef  je uit. 

Happy grey i-sofa 3

 

Twee trends in één

Grijs past mooi bij grijs getinte metalen, zoals zilver, staal en nikkel. Daarnaast past het perfect bij hét materiaal van nu, koper. Mix grijs met metallic koper en  je interieur krijgt een echte stijltwist.

Happy grey i-sofa 4

 

Ontdek design in grijstinten!