KIDSPROOF INRICHTEN MET I-SOFA

Elke ouder kent ze: Die plakkerige handafdrukjes die op de stoffering van je eetkamerstoel achter blijven, de niet lekkende tuimelbeker die tóch wel degelijk vlekken op de bank achter laat en die plasindicator op die luiers?
Je neemt die langzame achteruitgang van je zorgvuldig gestylde en opgeruimde interieur graag voor lief, maar toch… Soms doet het een beetje pijn. En niet alleen als je met je blote voeten op een Lego blokje stapt, maar ook ergens diep van binnen.


Goed nieuws! Met i-Sofa kan je je huis nu kidsproof inrichten!


"Met deze speciaal geselecteerde i-Sofa meubelen maak je een interieur dat bestand is tegen ondernemende kleintjes en ook nog in staat is om het woonhart van de hipste mamma’s en pappa’s op hol te doen slaan."

 

blog tips kidsproof inrichten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

i-Sofa Liv eetkamerbank is de perfecte eetbank voor een huis vol kids

Kliederen op deze trendy eetkamerbank is geen enkel probleem want ze zijn gemakkelijk met een doekje af te nemen.

i-Sofa Harley loveseat

Onze favoriete kidsproof fauteuil: i-Sofa Harley loveseat

Een stevigere fauteuil bestaat er niet! De Harley loveseat heeft een stabiel en goed ontwerp waardoor deze fauteuil niet kan wiebelen of verschuiven als je uk op de fauteuil aan het springen of dansen is. Het rawhide leder is erg sterk en perfect geschikt voor intensief gebruik. 

8719244813438_5

De prachtige i-Sofa Logan is een heerlijke bank voor het hele gezin

Lekker zorgeloos tv-kijken met het hele gezin doe je op de mooie i-Sofa Logan bank. Deze fijne hoekbank ligt, zit en hangt heerlijk. Maar het belangrijkste is: met een stofzuiger en een vochtige doek is hij gemakkelijk schoon te houden. Bovendien is de stof gemêleerd, ideaal want daarop vallen kleine vlekjes minder op.

8719244813544_5

Onze absolute aanrader is de Bodil bank

De Bodil bank is perfect geschikt voor een jong gezinnetje. Doordat de Bodil geen losse kussens heeft, die kreuken en van de bank vallen, ziet de Bodil bank er altijd netjes uit! Ook al heeft de Bodil een strakke belijning, deze bank zit heerlijk! De Bodil is uitgevoerd in soepel leer dat bestaat uit 70% leer en 30% microvezel. De bekleding heeft een authentieke uitstraling en voelt heerlijk zacht aan. Met een vochtige doek verwijder je "ongelukjes" eenvoudig!

8719244813605_5

De allerleukste bank voor kids: sofa Olivia

Wij hebben niet veel sofa’s gezien die er zo speels en leuk uitzien als de Olivia. Je voelt je meteen blij en vrolijk bij het zien van deze sierlijke bank. Toch...? Wanneer klanten ons vragen wat wij voor stof adviseren op zitmeubelen in ruimtes waar ook ‘kleine’ kinderen komen dan zeggen wij altijd: welke stof je ook kiest ga voor een donkere stofkleur. Ook al behandel je een meubelstof met vlekkenbescherming, een gestoffeerde bank is, en blijft, altijd kwetsbaar voor blijvende vlekken. Wanneer je toch graag voor stof wilt gaan, kies dan altijd een wat donkere kleur. Net zoals de Olivia, perfect!

8719244813599_5

De perfecte bank voor een kleinere ruimte: sofa Vito

Wil je lekker kunnen genieten van een royaal zitcomfort maar heb je de ruimte niet voor een grote bank? Dan zit je met de, qua formaat, bescheiden Vito sofa helemaal goed. Deze bank zit uitermate comfortabel en biedt meer dan voldoende steun. De bekleding van de Vito bestaat uit 70% leer en 30% microvezel. Dit materiaal heeft geen onderhoud of impregnering nodig en voelt heerlijk zacht aan. Met een vochtige doek verwijder je "ongelukjes" eenvoudig. Ideaal dus als je kleintjes rond hebt lopen!

 

Wil je meer tips van het i-Sofa team om je huis Kidsproof in te richten? Plaats een foto op Facebook of Instagram met #i-sofa en stel ons je woonvraag.