Scandinavian: Kygo, Dana & Jonas

Niemand kan er meer om heen; een Scandinavisch interieur is helemaal van deze tijd. De invloed vanuit Scandinavië wordt steeds groter. i-Sofa heeft speciaal voor de liefhebbers van deze trend 3 nieuwe modellen ontwikkeld met de typische Scandinavische kenmerken. De nieuwe i-Sofa Kygo, Dana & Jonas modellen stralen rust uit en hebben een vrij ingetogen, authentiek en minimalistisch design. Dit wordt in balans gebracht door comfort en functionaliteit. De Kygo, Dana & Jonas zijn nu verkrijgbaar in 5 trendy kleuren!

871924481150287192448114728719244811533

Ben je gek op een Scandinavisch interieur maar weet je niet zo goed hoe je dat thuis voor elkaar krijgt? Wij geven je 5 tips om je Scandinavische droominterieur te verwezenlijken.

Tip 1: Gebruik wit als basiskleur
Wit is de basis van een Scandinavisch interieur. Witgeverfde houten vloeren en witte muren zijn kenmerkend. Ook het plafond, de deuren en de trap zijn geregeld wit geverfd, wat zorgt voor een serene sfeer. 

 

i-sofa kygo

 

Tip 2: Gebruik natuurlijke materialen
Natuurlijke materialen mogen niet ontbreken in een Scandinavisch interieur. Onder andere hout en beton zie je veel. Beton is ideaal voor een robuuste, industriële look en sluit goed aan bij de Scandinavische sferen.

 

i-sofa dana

 

Tip 3: Voeg een tipje kleur toe
Een interieur met alleen maar wit is onpersoonlijk en vaak ook ongezellig. Voeg daarom één of enkele kleurtinten toe. Hierbij kun je denken aan pasteltinten, maar ook aan natuurlijke kleuren. Een houten kast wordt bijvoorbeeld goed uitgelicht tegen een witte muur. Ook zwart is vaak een accentkleur in een Scandinavisch interieur. 

 

i-sofa jonas

 

Tip 4: Ga voor grafische prints
Blokjes, streepjes en ruitjes. In het Hoge Noorden zijn ze gek op grafische prints. Geen wonder, want de patronen geven het ingetogen interieur net iets extra’s. De prints zijn in natuurtinten en pasteltinten te vinden, maar ook felgekleurde items misstaan niet in een Scandinavisch interieur. 

 

i-sofa print

 

Tip 5: Maak het interieur persoonlijk
Persoonlijkheid is altijd een aandachtspunt bij het inrichten van een interieur. Voelt het interieur als thuis? Dit is een vraag die je jezelf altijd moet stellen. Persoonlijkheid is namelijk nauw verbonden met je interieurstijl. Kies een kleur die bij je past, verzamel persoonlijke vondsten en werk met kunst. Binnen enkele ogenblikken zal je huis als thuis aanvoelen. 

 

i-Sofa persoonlijk

 

Bekijk de i-Sofa Kygo, Dana & Jonas collectie! http://www.i-sofa.nl/producten/new