EVEN VOORSTELLEN…

Mijn naam is Tamara Pijnaker en vanaf heden ben ik werkzaam bij i-Sofa.

Ik heb een brede interesse als het op interieur aankomt, zo maak je mij erg blij met een bezoek aan de woonbeurs of DDW (Dutch Design Week). Ook kan ik mij uren vermaken met het zoeken naar interieurafbeeldingen op internet en in woontijdschriften. Qua scholing heb ik ook altijd de interieurkant gekozen. Zo heb ik verschillende opleidingen en cursussen gedaan, zoals: interieuradviseur, interieurarchitectuur, verkoopstyling en woningfotografie.

Zelf kom ik uit Nootdorp, dit ligt tussen Den Haag en Rotterdam. Afgelopen week ben ik verhuisd zodat ik dichter bij Arnhem woon. Voor de liefde ben ik deze kant opgekomen en zo kwam i-Sofa op mijn pad.

Qua interieur houd ik van een eclectische stijl, een mix van modern met hier en daar een gekke twist. Dat vind ik ook juist zo leuk aan i-Sofa: moderne meubelstukken met een twist zoals bijvoorbeeld een geel of blauw pootje. Of juist een strak meubelstuk met een gecapitonneerde rugleuning. Eigenlijk maakt het niet uit wat voor inrichting je hebt, er is altijd wel een meubelstuk van i-Sofa wat erin past, dit trekt mij erg aan.

Vanaf nu kan het zo zijn dat je mij aan de telefoon krijgt als je i-Sofa belt, ik heb in ieder geval heel veel zin om aan de slag te gaan!

Hieronder heb ik mijn favoriete i-Sofa items geselecteerd! Klik op de link voor meer info en extra foto's.

Moodboard i_Sofa

 

 

 

1# https://www.i-sofa.nl/producten/sofa/louka-3-zitsbank-lichtgrijs

2# https://www.i-sofa.nl/producten/poef/harley-poef-leer-brandy

3# https://www.i-sofa.nl/producten/sofa/bjorn-3-zitsbank-leer-zand

4# https://www.i-sofa.nl/producten/fauteuil/louka-1-5-zitsbank-turquoise

5# https://www.i-sofa.nl/producten/prettypegs/prettypegs-siri-medium-yellow

6# https://www.i-sofa.nl/producten/sofa/kiki-3-zitsbank-fuchsia?q=kiki

 

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op.

 

Lieve groetjes,

Tamara