Facebook Pixel
 Gratis bezorgd in NL en BE        Gratis retourneren         3 jaar garantie         Gespreid betalen mogelijk
Mijn winkelwagen

Sale

Sale

Om ruimte te maken voor nieuwe collecties bieden wij in de sale onze voorraadmodellen aan voor scherpe prijzen. Scoor nu de mooiste zitmeubelen voor fantastische prijzen. Let op: zolang de voorraad strekt! 

Gratis bezorgd in NL & BE

Gratis retourneren

14 dagen zichttermijn

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Sale collectie

Op zoek naar een i-Sofa meubel voor een leuke prijs? Dan zit je bij onze sale helemaal goed. Wij brengen geregeld nieuwe collecties uit. Om ruimte te maken gaan sommige meubelen de sale in. De meubelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden in Nederland vervaardigd. De zitmeubelen staan bij ons in het magazijn waardoor we je bestelling direct kunnen leveren. Onze transporteur neemt na je bestelling direct contact met je op voor het maken van een afleverafspraak. Zo kan je zelf aangeven op welke dag je de bestelling geleverd wilt krijgen.

Stalen aanvragen

We begrijpen heel goed dat je eerst de stof en/of leersoort van een meubel wilt voelen en zien. Daarom sturen wij je gratis stalen toe. Geef ons per mail of telefoon je adres door en je hebt de stalen binnen enkele dagen in huis. Heb je misschien een andere vraag? We helpen je graag verder. Bel onze klantenservice +31 (0)26 2135193 (elke dag 10:00–17:00) of stuur een mail naar info@i-sofa.nl